GECANCELD - Workshop van Robbert van Heuven

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
1 apr. 2020 20:00 - 21:30
Locatie
Machinefabriek NNT

GECANCELD - Workshop van Robbert van Heuven

De dramaturg van het Noord Nederlands Toneel, Robbert van Heuven, geeft een workshop aan leden van het Groninger Studenten Toneel!

 

Wie is Robbert?

Hoewel Robbert van Heuven nog altijd in Leiden woont kent hij het Groningse cultuurlandschap op z’n duimpje. Ruim voor hij bij het Noord Nederlands Toneel kwam, schreef hij jarenlang de programma’s en interviews voor het Groningse festival Noorderzon. Na zijn studies Theater- en Cultuurwetenschappen lag het in de lijn der verwachtingen dat Robbert zou gaan schrijven over theater. Hij heeft dan ook tijden als freelance cultuur- en theaterjournalist gewerkt, voor o.a. Dagblad Trouw en Theatermaker.  Zeg voor de grap maar eens tegen hem dat cultuurbeleid saai is. Hij zal opspringen, zijn ogen vol vuur, en je meenemen in de wondere wereld van het Nederlandse theaterbestel en de culturele infrastructuur.

Dat Robbert nu als dramaturg werkt, is voor hem niet meer dan logisch. In zijn eigen woorden: “Cultuurjournalistiek en dramaturgie, kritiek en reflectie, liggen dicht bij elkaar.” Als freelance dramaturg werkte hij bij onder andere voor Urban Myth, Wunderbaum en de Amsterdam Fringe. Robbert van Heuven is als huisdramaturg medeverantwoordelijk voor het cureren, ontwerpen en begeleiden van de producties die binnen het gezelschap worden ontwikkeld.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren