Commissie informatie

EvenemenCie
Bij de EvenemenCie sta je midden in de vereniging en kun je de evenementen neerzetten die jij graag zou willen zien bij het GST. Heb je zin om te lasergamen, een mega mooi gala neer te zetten of iets totaal anders? Samen met je commissiegenoten krijg jij dit voor elkaar! Eén keer per maand op de donderdag organiseren jullie een evenement. Je brengt op deze manier de GSTers bij elkaar en zorgt ervoor dat ze een onvergetelijke tijd bij het GST ervaren.

Functies: Voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris PR, algemene leden

evenemenCie.JPG


stukafest.jpeg

FestivalCie:
Lijkt het jou tof om voor verschillende festivals een voorstelling in elkaar te zetten namens het GST? Met de FestivalCie maak je een voorstelling voor op StuKaFest samen met een regisseur. Daarnaast kan je opzoek gaan naar andere mooie plekken (Noorderzon?!) in Groningen om een voorstelling te spelen. Laat je creativiteit de vrije loop en zet een vette voorstelling op de planken.

Functies: voorzitter, secretaris/spelersbegeleiding, penningmeester/productie, commissaris PR


ProducCie:
Wil jij graag creatief bezig zijn? Lijkt het je leuk om allerlei nieuwe skills te ontwikkelen, van houtbewerken tot naaien? Laat je dan meeslepen in het creatieve proces van de productiecommissie. De productiecommissie ondersteunt de commissaris productie van het bestuur met de grime, de kostuums en het decor van de twee geweldige voorstellingen van het GST.

Functies: secretaris, algemene leden

ProduCie.JPG


cook-eilanden-aitutaki-2240-700x467.jpg

ReisCie:
Hoe gaaf zou het zijn om met GST op reis te gaan?! Nou, heel gaaf! En het mooie is, jij mag met de commissie helemaal bepalen hoe en waarheen. Nu de corona maatregelen weer weg zijn, is dit het moment om deze kans te grijpen en samen met GST een weekend op pad te gaan!

Functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris PR, algemene ledenMediaCie
Weet jij wat er binnen de verenging gebeurt en heb jij oog voor mooie foto's? Dan is de mediaCie iets voor jou. In deze commissie blijf je op de hoogte van alle 'juice' in de vereniging door het in elkaar zetten van een almanak en het maken van foto’s en filmpjes voor op de site en het instagram-account voor actieve leden.

Functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, algemene leden

mediaCie.jpg


introCie.JPG

IntrokampCie:
Het introkamp is waar nieuwe leden hun plekje in GST vinden. Jij zorgt ervoor dat nieuwe leden (en stiekem de oude leden ook) een geweldige tijd hebben op het introkamp. Leden kijken elk jaar uit naar het introkamp en lang nadat het voorbij is zal er nog over gesproken worden. Let op: Deze commissie start pas in november, solliciteren kan dus ook pas later!

Functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris PR, algemene leden

Lijkt het jou leuk om in één of meerdere van deze commissies te zitten?

Stuur dan nu je motivatiebrief naar internebetrekkingen@groningerstudententoneel.nl!

Bij vragen kan je mailen naar internebetrekkingen@groningerstudententoneel.nl of app Ellen.


Onze sponsoren