Maandborrel September

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Bestuur
Vanaf
17 sep. 2020 21:00:00
Tot
18 sep. 2020 02:00:00
Locatie
Buckshot Café

Maandborrel September

Borrel jij weer gezellig mee?
Het verenigingsjaar is dan toch eindelijk echt van start. De beste manier om hier van te genieten is natuurlijk met zijn allen een drankje te doen in Buckshot!
Ook dit jaar zullen wij weer te vinden zijn bij Buckshot en kan je met behulp van je GST pas 20% korting krijgen op de gehele kaart!
Ben jij nieuw lid en heb je nog geen pas? Dat is geen probleem! Dan nemen wij er eentje voor je mee naar de borrel.
 

De borrel vindt plaats op 17 september vanaf 21 uur op de bovenverdieping van Buckshot!

De maandborrel zal alleen plaatsvinden op de bovenverdieping van Buckshot. Als je niet ingeschreven staat voor de maandborrel is het dan ook niet mogelijk om je hier bij te voegen. Als je ingeschreven staat voor de maandborrel en besluit naar beneden te gaan in Buckshot ben je niet aanwezig op de borrellocatie en ben je dus zelf verantwoordelijk voor het naleven van de coronamaatregelen en is GST niet aansprakelijk.

Dit jaar gaat het wel even anders dan anders, inschrijven voor de maandborrel is in verband met coronamaatregelen verplicht.
Dit doe je met één klik op de knop!

Kom alleen naar de borrel als je je hebt ingeschreven, geen coronaklachten vertoond of in aanraking bent geweest met anderen met verschijnselen.
Om te kunnen helpen bij een coronauitbraak vragen wij je een formulier in te vullen voor aanvang van elke activiteit om contact- en brononderzoek te verbeteren.

Tot dan!

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren