COVID-19 en het GST

Met spijt moeten we jullie mededelen dat alle evenementen, waaronder activiteiten, maandborrels en spelersgroepen niet doorgaan tot 1 juni. Ook de reis, die eind april gepland staat, kan niet doorgaan.

Doordat het niet mogelijk is om te repeteren of een decor te ontwikkelen is het onmogelijk om onze productie ‘De Feeks Temmen’ die in juni gepland staat, op te voeren. Daardoor hebben wij het besluit genomen om ook deze productie te schrappen, met daarbij de repetities en repetitieweekenden.

site_banner_1.pngWie zijn wij?

Zoek jij ontspanning, een fantastische groep vrienden en de mogelijkheid om je toneeltalenten te verbeteren? Dan ben jij bij het GST aan het juiste adres! Het Groninger Studenten Toneel is namelijk meer dan 'alleen' een toneelvereniging voor studenten.

Het GST staat al 17 jaar bekend om de hoogwaardige theaterproducties die het jaarlijks uitbrengt. Deze worden opgevoerd voor een breed publiek en JIJ kunt in deze producties meespelen


site_banner_1.pngBij ons kan je toneellessen volgen!

Wat kun je verwachten?

  • Elke week twee uur theater spelen met een gezellige groep GST'ers
  • Lessen gegeven door ervaren docenten, waarvan invulling verschilt per docent 
  • Samen naborrelen na het spelen


Meer informatie over spelersgroepen vind je hier!Wij hebben de tofste activiteiten

Activiteiten zijn een goede manier om vrienden te maken en de leden van het GST beter te leren kennen. Het kan bij ons niet gek genoeg; weerwolfavonden, theateruitjes of een workshop curlen? Het kan hier allemaal. 


Alle leden hebben (gratis) toegang tot onze activiteiten. Reden genoeg om lid te worden, toch? 

site_banner_1.png


Onze Almanak wordt mede mogelijk gemaakt door

studentendrukwerk.nl

sdw.png