Het laatste nieuws

GST in de KEI-week!

GST in de KEI-week!

Van 13 tot 17 augustus vind je het Groninger Studenten Toneel overal in...


Heb jij zin om volgend jaar HUNK activiteitencommissie te representeren? Organiseer je graag gave (theater)activiteiten? Wil je commissie...

GRONINGER STUDENTEN TONEEL


Zoek jij ontspanning, een fantastische groep vrienden en de mogelijkheid om je toneeltalenten te verbeteren? Dan ben jij bij het GST aan het juiste adres! Het Groninger Studenten Toneel is namelijk meer dan 'alleen' een toneelvereniging voor studenten.

Het GST staat al 15 jaar bekend om de hoogwaardige theaterproducties die het jaarlijks uitbrengt. Deze worden opgevoerd voor een breed publiek en JIJ kunt in deze producties meespelen! Daarnaast geven wij elke week meerdere theaterlessen onder leiding van een professionele theaterdocent die wij GRATIS aan onze leden aanbieden.

Als lid ben je verder van harte welkom op een van onze borrels, en diverse activiteiten waaronder weerwolfavondenescaperoom-uitjes en theaterworkshops.  Meer informatie over het Groninger Studenten Toneel vind je hier. Ook kun je voor een sfeerimpressie een kijkje nemen bij alle foto's van het GST, of natuurlijk zelf even rondstruinen op deze website.


Evenementen

13
aug.
KEI-week en GST
  • Activiteiten
24
aug.
Manifestatie Vestingdag Groningen
  • Activiteiten
  • Groningen
7
sep.
We gaan op introkamp!
  • Activiteiten
  • Schiermonnikoog
huuradvertentie.jpg

Onze sponsoren