site_banner_1.pngbanner_p1_aangepast.jpg

Eyes Wide Shut

19, 20, 21 en 22 februari speelt het Groninger Studenten Toneel: Eyes Wide Shut onder regie van Maris de Jong. Een intense voorstelling op het randje van de werkelijkheid waarin een jonge arts zich voor het eerst sinds tijden laat meeslepen door zijn diepste en donkerste verlangens. Een in goud glinsterend feest vormt het begin van een nacht vol onwerkelijke ontmoetingen met figuren die hem verleiden, vernederen en doen twijfelen. Hoe ver moet je de controle laten glippen om in staat te zijn te vertrekken? Naar Moskou, naar Eden, naar het paradijs… Meer info vind je hier!
Wie zijn wij?

Zoek jij ontspanning, een fantastische groep vrienden en de mogelijkheid om je toneeltalenten te verbeteren? Dan ben jij bij het GST aan het juiste adres! Het Groninger Studenten Toneel is namelijk meer dan 'alleen' een toneelvereniging voor studenten.

Het GST staat al 16 jaar bekend om de hoogwaardige theaterproducties die het jaarlijks uitbrengt. Deze worden opgevoerd voor een breed publiek en JIJ kunt in deze producties meespelenMaandkalenderGST_Februari_2020.png
site_banner_1.pngBij ons kan je toneellessen volgen!

Wat kun je verwachten?

  • Elke week twee uur theater spelen met een gezellige groep GST'ers
  • Lessen gegeven door ervaren docenten, waarvan invulling verschilt per docent 
  • Samen naborrelen na het spelen


Meer informatie over spelersgroepen vind je hier!Wij hebben de tofste activiteiten

Activiteiten zijn een goede manier om vrienden te maken en de leden van het GST beter te leren kennen. Het kan bij ons niet gek genoeg; weerwolfavonden, theateruitjes of een workshop curlen? Het kan hier allemaal. 


Alle leden hebben (gratis) toegang tot onze activiteiten. Reden genoeg om lid te worden, toch? 

site_banner_1.png