Workshops

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
29 jun. 2022 12:30 - 15:30
Locatie
USVA

Op woensdag worden we betere spelers!

Uiteraard horen bij een theatervereniging ook de nodige theater workshops. Marie-Anne en Nathan staan klaar om jullie in 1,5 uur betere acteurs en actrices te maken. Daarnaast kan je er voor kiezen een vet cool gipsmasker te maken, welke je zelfs zou kunnen dragen met het gemaskerde Gala Magnifico! 

 

Meer informatie over de workshops

Workshop dramatherapie

Marie-Anne (lid van de Lustrumcommissie) heeft 4 jaar lang creatieve therapie gestudeerd, met als specialisatie dramatherapie. In deze workshop van 1,5 uur zal zij een aantal van de oefeningen vanuit haar vaktherapie samen doen met jullie. Uiteraard is het geen persoonlijke therapiesessie, maar als je je kwetsbaar op wil stellen dan kan er misschien iets heel moois uitkomen. Het is een workshop om creatieve therapie als medium te leren kennen, we willen jullie bekend maken met het concept. Je hebt verder absoluut geen theaterervaring nodig! Als je het maar leuk vindt.

LET OP: Géén persoonlijke therapiesessie 

 

Workshop camera acteren (EN)

Nathan is al jarenlang filmmaker en is op dit moment druk bezig met het filmproject 'Who Killed Kenya', een murder mystery film gesitueerd rondom de Model UN. In deze workshop camera acteren oefen je met het spelen voor een camera, wat een stukje dichterbij komt dan toeschouwers van het toneel. Je zult erachter komen dat zelfs de kleinste stuiptrekkingen zichtbaar zijn op beeld. Confronterend wellicht, maar erg leerzaam!

LET OP: Nathan spreekt geen Nederlands, dus deze workshop zal gegeven worden in het Engels.

 

Workshop maskers maken

De Lustrumcommissie zou haar thema 'SCARAMOUCHE' niet naleven als er geen workshop maskers maken zou worden gegeven. We gaan samen creatief bezig met het maken van gipsmaskers. In duo's breng je gips aan op elkaars gezicht, dat moet dan even drogen en vervolgens kun je jouw masker gaan verven. Dit masker zou je zelfs kunnen dragen met het gemaskerde Gala Magnifico!

 

De workshops zullen gegeven worden in de volgende rondes:

Ronde 1: 12.30-14.00 u

- Maskers maken

- Camera acteren

 

Ronde 2: 14.00-15.30 u

- Dramatherapie

- Camera acteren 

 

Inschrijvingen

Bij beide rondes kun je je voor één workshop inschrijven. Mocht je maar naar één ronde willen gaan, stuur dan de Lustrumcommissie een bericht via lustrumcie.gst@gmail.com. De prijs blijft hetzelfde.

 

Waar: USVA Cultureel Studentencentrum

Wanneer: 29 juni, 12.30-15.30 u

Prijs: €3,- voor leden, €5,- voor externen 

Alumni-leden zijn ook welkom bij deze activiteit en betalen de prijs voor leden!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren