Roaring Twenties themafeest

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
15 feb. 2024 21:00 - 16 feb. 2024 01:00
Locatie
Donovan's (Peperstraat 15)

Roaring Twenties themafeest

Welkom bij de Roaring Twenties! The Great Gatsby, flapper girls en de drooglegging: dit thema spreekt tot de verbeelding en daarom is de juiste outfit natuurlijk een must. Gezien Valentijnsdag net geweest zal zijn, willen we de liefde in de lucht houden door gedurende de avond te stemmen op het beste koppel. Kom dus in paren en wie weet zul je de prijs winnen! Externen zijn ook welkom en elk lid krijgt twee gratis drankjes :D. 

Om jullie verwachtingen goed af te stemmen, hebben we in de sterren gekeken om erachter te komen hoe de avond voor elk sterrenbeeld zal verlopen. Drama of een spannend einde? Lees het hier.

Ram: Jij gaat er helemaal voor deze avond! Met jouw dansmoves kun je de ogen niet van je afkrijgen. Zorg ervoor dat je goed blijft drinken en af en toe een pauze neemt!
Stier: Jij wist vanaf het eerste moment al wat je aan zou doen en kan niet wachten het aan iedereen te laten zien. Vergeet niet dat er ook anderen zijn en verdeel je aandacht goed, dan kan er niks misgaan!
Tweelingen: Je hebt heel erg je best gedaan op je outfit en krijgt allemaal complimenten over je creativiteit. Maar de looks spreken niet altijd voor zich: plezier hebben is ook belangrijk!
Kreeft: Een koppel is misschien (nog) niet helemaal jouw ding, maar je hebt fantastische vrienden waarmee je het superleuk gaat hebben deze avond!
Leeuw: Je hebt je goed voorbereid en bent helemaal aangekleed om een leuke avond te hebben met je koppel. Als je een beetje je best doet, wordt het zelfs na de avond nog heel gezellig. 
Maagd: Met je hoofd nog bij Valentijnsdag heb je een heel leuke partner uitgenodigd. Deze vindt jou leuker dan je denkt, dus pas goed op je daden!
Weegschaal: Deze avond krijg jij te maken met een belangrijke beslissing waar je eigenlijk al langer mee zit. Houd je hoofd koel, ondanks de alcohol. 
Schorpioen: Feesten en een leuke avond hebben zijn voor jou heel belangrijk, en dat komt zeker goed. Maar laat dat je niet weerhouden van contact leggen met mensen: ze zullen je verrassen!
Boogschutter: Jij schiet in de roos deze avond en een vonk springt over, maar richt je wel op de andere helft van je koppel?
Steenbok: Feesten is niet altijd iets voor jou, maar gelukkig zullen er deze avond genoeg mensen zijn met wie je een heel leuk praatje kunt maken. Er zal zelfs iemand zijn waar je de rest van de nacht nog aan zult denken. 
Waterman: Jij bent blij dat je je kostuums weer uit de kast kunt trekken en je hebt al gauw een partner op het oog. Pas echter op: niet iedereen kijkt op dezelfde manier naar een situatie. 
Vissen: Je hebt een drukke periode achter de rug en kan niet wachten om even los te gaan. Deze avond is daar perfect voor; achteraf voel je je weer helemaal energiek en gereset!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren