Het bestuur stelt zich voor

Iris.jpg
Voorzitter - Iris Voogt

Iris is 19 jaar oud en studeert Liberal Arts & Sciences aan het University College met een specialisatie in filosofie, internationaal recht en politiek. Ze speelt al actief toneel sinds zij ongeveer 12 jaar oud is en houdt verder van zeilen, debatteren en de zomer. Fun facts: ze is geobsedeerd door Lin-Manuel Miranda, de enneagram persoonlijkheidstest en superzoete iced karamel machiatto’s.


Iris houdt zich onder andere bezig met de lange-termijn visie van het Groninger Studenten Toneel en zorgt voor het soepel werken van het bestuur.
Benjamin.jpg
Vicevoorzitter - Benjamin de Graaff

Met 23 jaar is Benjamin met voorsprong het oudste en wijste bestuurslid. Hij houdt zich dan ook vaak bezig met de grote filosofische vragen, zoals hoe het kan dat de zinnen “wat sta je te liggen?” en “wat zit je te liggen?” hetzelfde betekenen, en waarom er alleen Nederlandse engelse drop bestaat. Door zijn zwak voor slechte films is iedere vreemde één ‘the room’-quote verwijderd van een diepe vriendschap. Verder studeert hij Klinische Neuropsychologie, en begrijpt hij andere mensen beter dan zichzelf.


Benjamin houdt zich onder andere bezig met het ledenbestand, de agenda van het bestuur, en dient ter ondersteuning van de voorzitter.

Barend.jpg
Penningmeester - Barend Bruinsma

Barend studeert toegepaste psychologie aan de Hanze Hogeschool. Hij is één helft van een twee-eiige tweeling, wat maakt dat hij ook vaak de helft van alles onthoudt. Hij is er nog niet helemaal over uit of herinneringen telepathisch over en weer gestuurd kunnen worden tussen een tweeling. Barend houdt van gitaar spelen, zingen en kan zichzelf uren vermaken op YouTube en 9gag. Hierdoor is hij een expert in top-10 lijsten in films, memes en sarcastisch koken. 


Barend houdt zich vooral bezig met het ontvangen en het uitgeven van geld. Als je bijvoorbeeld iets gedeclareerd wilt hebben moet je bij hem zijn.


Deborah3.jpg
Commissaris Interne Betrekkingen - Deborah Fidder

Deborah is 20 jaar oud en een tweedejaars student University College met een major in Cultural Studies en Humanities. Ze speelt al theater sinds ze acht jaar is, en is daarmee de acteerveteraan van het bestuur. Verder zijn haar grote talenten dingen balanceren op haar hoofd en haar sleutels kwijtraken. Spreek dit gezelschapsmens vooral aan op een van de borrels - maar niet over "Boer zoekt Vrouw" - daar heeft ze een grote vendetta tegen. 


Deborah is hoofdverantwoordelijk voor de spelersgroepen en commissies: voor vragen hierover kan je altijd bij haar terecht; spreek haar vooral aan op een van de borrels als je meer wilt weten.

Sander2.jpg
Commissaris Externe Betrekkingen - Sander Kaatee

Sander zou een bekende rapper worden met Punani Collective, maar werd door een of ander walgelijk toeval ineens Commissaris Extern bij het Groninger Studenten Toneel. Verder studeert hij Psychologie en Kunstmatige Intelligentie en is hij tweeëntwintig jaar oud. 


Sander is de papa van het GST; hij brengt brood op de plank door middel van acquisitie en marketing. Zo sluit hij deals met sponsoren en zorgt hij ervoor dat er mensen naar onze voorstellingen komen.


Martje.jpg
Commissaris Spelersbegeleiding en Regie - Martje Hiemstra


Deze gepeperde 21-jarige horecawerkster houdt van bier en eten en probeert als vierdejaars student haar bachelor in Kunstgeschiedenis af te ronden. Ze doet graag alsof ze verstand heeft van kunst en op die manier wordt direct duidelijk hoe leuk ze theater vindt. Toch laat ze dit "doen alsof" in het dagelijks leven ook vaak schieten. Ze probeert zo vaak mogelijk recht voor haar raap te zijn en staat dan ook bekend om haar eerlijke mening


Martje gaat op haar eerlijke en oprechte manier met de producties bezig om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten: ze kijkt er erg naar uit samen te werken met de spelers en naar wat dit jaar voor haar in petto heeft...

Lara.jpg
Commissaris Productie

Lara is 21 jaar oud en studeert internationale betrekkingen. Ze vindt het GST geweldig omdat mensen lekker gek en open durven te doen; daarnaast houdt ze zich graag bezig met het creatieve aspect van onze producties. Naast het GST heeft ze vele andere passies zoals koken, reizen, en zowel talen als de wereld om haar heen leren. Ze geniet enorm van een goed gesprek en daarvoor kun je altijd bij haar aankloppen.  


Lara is hoofdverantwoordelijk voor alle niet-mens-gerelateerde zaken rondom de productie. Daaronder vallen onder andere het decor en de kostuums.