Spelersgroepen

Als studentenvereniging bieden wij onze leden elke week les van een professionele theaterdocent aan. Momenteel worden deze lezen aangeboden op woensdag- en vrijdagavond. Onze leden kunnen kiezen uit drie verschillende groepen die op hun beurt verschillende thema's behandelen. Zo hebben we in het verleden tekst behandeld, maar ook improvisatie en de verschillende stijlen binnen theater. Een les duurt 2 à 2,5 uur, waarin je toneel speelt en waarin het plezier en het spelen voorop staat. De lessen worden op verschillende niveaus aangeboden. Zo is er een instap/gemiddeld niveau en een gevorderd niveau. Veel ervaring, geen ervaring, voor ieder is er plek! 

Het laatste blok is al van start gegaan, dat betekent dat het niet meer mogelijk is om dit jaar nog mee te spelen. Overweeg je om volgend jaar lid te worden? Dan ben je natuurlijk welkom om een les te komen kijken! Stuur dan even  een mailtje naar het hier onder genoemde e-mailadres

Als lid van het Groninger Studenten Toneel heb je naast deze theaterlessen toegang tot al onze borrels en activiteiten, maar ook toegang (met korting) tot de GST-lustrumweek van 21-25 mei 2018 en de productie 'De vrouw met de baard', gespeeld door de productiegroep van het Groninger Studenten Toneel (van 6-9 juni 2018, ja ook hiervoor heb je korting).

Voor vragen kun je mailen naar: acquisitie@groningerstudententoneel.nl en dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

Onze sponsoren