Manifestatie Vestingdag Groningen

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Van
24 aug. 2018 09:00:00
Tot
25 aug. 2018 22:00:00
Locatie
Groningen

UNIEKE KANS! Maak Groningen (en jezelf) onsterfelijk tijdens Bommen Berend 2018 op de:

Manifestatie Vestingdag Groningen 2018

Wat is het? De Manifestatie Vestingdag Groningen wordt georganiseerd om de Groningse geschiedenis anno 2018 nieuw leven in te blazen en stadjers bekend te maken met de ins en outs van Groningens Ontzet (Bommen Berend) en het mooie is: jij kunt hier onderdeel van zijn!

Wie ik? Ja, Je leest het goed, het Groninger Studenten Toneel is gevraagd door de Stichting Vestingdagen Noord-Nederland om te figureren in 5 historische scenes in het stadscentrum van Groningen. Jij hebt dus de kans om in hartje Groningen bij te dragen aan dit spektakel, waar vorig jaar (toen werd dit project voor het eerst uitgevoerd) reeds ruim 1500 mensen op af kwamen en wat daarnaast werd bijgewoond door NPO-radio 1 en 4, Radio Noord en het Dagblad van het Noorden! Naar alle waarschijnlijkheid zal de belangstelling dit jaar nog groter zijn dan vorig jaar, dus des te meer reden om mee te doen aan dit mooie project.

Hoe, wat, wanneer? Het script voor deze scenes en alle overige aspecten zullen door de organisatie worden geleverd. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is het spelen zelf. Wanneer je je hebt opgegeven volgen tijden van audities en het script vanzelf.

De Vestingdagen zelf zullen plaatsvinden op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018. Voor alle overige informatie over de scenes, belangrijke data en achtergrondinformatie kun je het bijgevoegde projectplan raadplegen. Dit zal z.s.m. te raadplegen zijn via de site, maar is nu alvast beschikbaar in de belsoten Facebookgroep van het GST.

Kortom, geef je op! Laat deze unieke kans niet glippen en mail (ook voor eventuele vragen) naar Fenna Smits via spelersbegeleiding@groningerstudententoneel.nl!

Onze sponsoren