Inschrijven Spelersgroepen Blok 3

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Inschrijven Spelersgroepen
Van
3 feb. 2018
Tot
13 feb. 2018

Inschrijving Spelersgroepen Blok 3

De inschrijving van blok 3 is geopend! In het tweede semester zullen de lessen worden gegeven door nieuwe theaterdocenten. 

Uit de evaluatieformulieren van het eerste semester is er gebleken dat er behoefte was aan enig niveau verschil in de lesgroepen. Om de wensen van de leden te behartigen, zal er in het tweede semester worden gewerkt met twee niveau's. Ook in dit blok zullen er 3 verschillende lesgroepen zijn. Blok 3 zal van start gaan in week 6 en eindigen in week 14.

Het bestuur is er van op de hoogte dat het totaal aantal beschikbare plekken beperkt is. Indien een groep vol zit, zal een persoon die zich wil inschrijven in een wachtrij worden geplaatst. Mensen in de wachtrij worden gelijk verdeelt over de 3 groepen.

Let op: Bij inschrijving in een groep word je geacht om ook daadwerkelijk te komen. Indien het voorkomt dat een persoon te vaak niet komt opdagen, kan het verblijf in de groep worden ontzegd.

 

  Groep A Groep B Groep C
Dag Woensdag Vrijdag Vrijdag
Tijd 21:00 - 23:00 19:30 - 22:00 19:30 - 22:00
Grootte 20 15 15
Niveau Gemiddeld Gevorderd Gemiddeld
Docent Nico Tim Charlotte
Thema Mise-en-scène Scènestudie Viewpoints
Locatie Grote Danszaal Dramazaal Floreshuis


Bij vragen over de spelersgroepen kunt u mailen naar: acquisitie@groningerstudententoneel.nl

 

Mise-en-Scène

Nico: "Mise-en-Scène en ruimte indeling gaat over bewust een plek innemen op de speelvloer en zo een spannend beeld creëeren. Hoe verhoud jij jezelf ten opzichte van tegenspelers, de speelvloer, decor en welke betekenis krijgt het dan? Je zal met dit thema veel spelen zonder dat je hoeft te acteren."

Viewpoints

Charlotte: "We gaan veel improviseren op de vloer. Niet door een scène te starten met praten, maar door middel van het inzetten van beweging. Je krijgt in deze lessenserie handvatten/vaardigheden in het werken met viewpoints."

Scènestudie

Tim: "Aan de hand van één van de stukken van Harold Pinter gaan we acteren. Eerst gaan we de scénes analyseren. We gaan het stuk ondersteboven, binnenstebuiten en achterstevoren keren aan de hand van een aantal lesmethoden. Vervolgens gaan we de scènes spelen. We zullen de levendige personages, die je dan inmiddels kent als je broekzak, in verschillende situaties zetten. We zullen toewerken naar scènes die gevuld, doorleefd en écht zijn.

Onze sponsoren