GST Lustrum

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Lustrum Commissie
Van
21 mei 2018 09:00:00
Tot
25 mei 2018 23:00:00
Locatie
Groningen

GST Lustrum

Aanmelding GST Lustrum is gestart!

Lieve leden, Vrienden van, oud-GST'ers en aankomend leden. Dit jaar bestaat het Groninger Studenten Toneel 15 jaar en dat gaan we vieren! Van 21 tot en met 25 mei hebben wij een week lang schittermagische activiteiten voor jullie in petto en wij zien jullie dan ook graag verschijnen! Vanaf is het mogelijk om hier tickets te kopen. Dus kijk hierboven in het programma en tot snel! Heel veel liefs en tot in mei!

Uitleg per activiteit

Gotcha:

Gotcha? Wat is dit nou weer...? Nou, hét doorlopende spel van het lustrum! Iedereen die meedoet krijgt een 'target' om uit te schakelen. Dit doe je door diegene nat te maken met een waterpistooltje, maar pas op! Ook jij kunt worden uitgeschakeld! Super spannend en een goede manier om mensen te leren kennen.

Spelletjesmiddag

De hele middag lekker spelletjes spelen zoals weerwolven, levend stratego en nog veel meer!

Running dinner

Dé manier om je mede-GST'ers te leren kennen. Je fietst van host naar host om hun heerlijke kookkunsten te proeven en gezellig te kletsen over van alles en nog wat!

Openingsborrel: "50 shades of blue"

Blauw is de schittermagische GST kleur en laat dit vooral naar voren komen in deze schitterende avond vol cocktails, muziek en GST!

Workshops #1

Wat de workshops precies in houden wordt nog bekend gemaakt, maar het kan niet anders dan fantastisch worden.

Gala

Dit schittermagische gala mag je absoluut niet missen! Eindelijk een reden om je schittermagische kleding uit de kast te trekken! Deze magische avond is inclusief live optredens en gratis drinken (bier, wijn, binnenlands gedestilleerd en fris). Deel deze avond dus vooral ook met (nog) niet-GST'ers want je kunt 2 introducés meenemen.

Brakke brunch

Na een schittermagisch gala even bij te komen en niet zelf brunch te hoeven maken; wat een top idee!

Filmavond

Licht, camera, actie! Even gezellig genieten van andermans acteertalenten op het witte doek. Neem een kussen mee en hang lekker achterover. De film wordt binnenkort aangekondigd!

Workshops #2

Méér workshops, want meer theater is beter! Binnenkort maken we hier meer over bekend!

Bonte avond

Al die workshops en theaterlessen kun je hier inzetten! Maar je mag natuurlijk ook allerlei andere talenten tonen! Geef je op en kom schitteren als de ster die je bent!

Party in de eindkroeg

Na al die bonte activiteiten moeten we die gekkigheid er lekker uit kunnen dansen in de onze stamkroeg; de Warhol!

Eindfeest

Als schittermagische afsluiting is dit feest super gezellig én vind de prijsuitreiking van Gotcha plaats! Verder zit er nog een twist aan deze avond maar dat wordt later bekend gemaakt! 

Onze sponsoren