INTRO: Kennismakingsweekend

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Bestuur
Vanaf
26 sep. 2020 12:00:00
Tot
27 sep. 2020 22:00:00
Locatie
nader te bepalen!

INTRO: Kennismakingsweekend

Helaas staat ons fantastische introkamp niet meer op de planning dus willen we graag een introkamp in Groningen organiseren! Ben jij net lid van GST en wil jij ook iedereen leren kennen? Schrijf je dan nu in voor dit fantastische weekend! Ben jij al langer lid van GST, dan weet je dat je dit sowieso moet meemaken dus schrijf je nu in voor dit fantastische weekend!

Dit weekend zal een prijskaartje hebben van:

ZATERDAG TICKET:                         13,00    
ZONDAG TICKET:                             5,00
WEEKEND TICKET:                          16,50

Dit bedrag zal worden afgeschreven van je rekening door middel van automatisch incasso. Hier krijg je tijdig bericht van voor dit gebeurt! Als je het niet eens bent het betalen van deze kosten, of je kan toch niet dan kan je je afmelden voor 20 september 23.59, anders zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten toch in rekening te brengen!

Op zaterdag zullen we het weekend starten om 10 uur in kleine groepjes verspreid over verschillende locaties. Je zal hiervoor worden ingedeeld en zal worden toegevoegd aan de whatsappgroep hiervan. Hier krijg je de locatie ook te horen!
We zullen zaterdag uiterlijk 22.00 uur klaar zijn met ons programma van de dag. Het is hierbij van belang om je altijd aan de regels van de noodverordening te houden. Dit betekent dat we 1,5 meter afstand houden en geen alcohol zullen drinken!

Op zondag zullen we de dag starten om 11 uur. Ook hiervoor zal je bericht krijgen via een whatsappgroep en wordt de locatie bekend gemaakt. Op zondag zullen we uiterlijk om 18.00 uur klaar zijn met het programma en kan iedereen lekker thuis avondeten. Ook hier zullen de regels van de noodverordening gelden!

Als er allergieën zijn of andere belangrijke zaken waar we van op de hoogte moeten zijn laat dit dan zo snel mogelijk weten! Allergieën kunnen worden doorgegeven tot 20 september 23.59 door te mailen naar extern@groningerstudententoneel.nl

BELANGRIJK: Tijdens al onze activiteiten zullen de regels van de overheid in acht worden genomen. Denk hierbij aan 1,5 meter afstand, geen alcohol schenken en niet later dan 22.00. Om de gemeente te kunnen helpen bij contact- en bronnenonderzoek zullen wij vragen of er bij elke activiteit waar je aan meedoet een formulier kan worden ingevuld. Deze informatie zullen wij vertrouwelijk bewaren en alleen indien nodig verspreiden!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren